Snertcup 12-13 oktober JP

Snertcup 12-13 oktober JP

De traditionele Snertcup in Vinkeveen voor de valkenklasse wordt dit jaar verzeild op 12 en 13 oktober. Deze wedstrijden die de sluiting vormen van het zeilseizoen op de Vinkeveense plassen worden al jaren door de Valken verzeild. Gestreden wordt om de schitterdende Snertbokaal. Wie eet dit jaar de snert uit de cup?

Schrijf je hier in!

De Snertcup in Vinkeveen is traditiegetrouw een weekend waarin op zondagmiddag alle leden van de WVA en andere zeilers mee kunnen doen aan de Snertrace. Daaromheen is er een klassenevenement gebouwd waaraan de Valken en de Sharpie meedoen met daarin op zaterdag Snert als maaltijd. Dat evenement bestaat uit 3 wedstrijden op de zaterdag en 2 zondag ochtend om ruimte te maken voor de middagwedstrijd. De Valkenzeilers kunnen ook meedoen aan de Snertrace op zondagmiddag.

Zaterdag beginnen de wedstrijden om 11.00 uur, dan zijn er drie wedstrijden. Zondag beginnen de wedstrijden om 10 uur, dan zijn er in de ochtend 2 wedstrijden. In de middag is er dan nog de Snertrace als aparte wedstrijd waaraan alle Valken ook mee kunnen doen, maar dan wordt er gevaren op rating.

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)