Snertcup voor Valk 698

Jelle en André winnen zomerse Snertcup
 
Zo mooi als het zeilseizoen begon met korte broeken op de openingswedstrijden Sneek, zo mooi werd het ook afgesloten in Vinkeveen. Met 25 graden, een heerlijk zonnetje en een mooi lopend windje, konden er 5 prima potjes gevaren worden. Op zaterdag waren de eerste 2 wedstrijden voor pa en zoon Fokkema (698), gevolgd door Rutger en Madelien (704) en als 3e de 612 van Wouter en Frans. De laatste zaterdagwedstrijd was voor Folkert en Hero (800). Ook in de achterhoede werd flink gestreden door de familieteams Sillen (Hub met dochter Janneke) en van Rij-Roks (Danny met zoon Ian). Ondanks de 25 graden werd tussen de wedstrijden door genoten van een heerlijke kop snert en smaakten na afloop de biertjes ook erg goed.
Op zondag werden in de ochtend nog 2 potjes gevaren en met een 1e en 5e plek, verzekerden Jelle en AndrĂ© zich van de Snertcup. Daarachter was het nog spannend, maar bleek uiteindelijk het zilver voor de 704 en het brons voor de 612. 
Dit evenement was het laatste voor de jaarprijs van 2018 die tijdens een bijzondere gelegenheid uitgereikt zal gaan worden, hou daarvoor de website en het Valkennieuws in de gaten. En voor de echte die hard zeilers, het 1e weekend van november kan op Kralingen nog gevaren worden!
Madelien Valk 704
 
20181014 132040

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)