Webinars

Zoals iedereen al kon inschatten zijn vanwege de omstandigheden het wedstrijdprogramma voor de maanden april en mei helaas komen te vervallen. Voor de NK sprint betekent dit vooralsnog uitstel tot medio oktober. De overige evenementen worden helaas door de verschillende verenigingen definitief afgelast.
 
Hiermee vallen we natuurlijk in een vreselijk gat: niet zeilen in april en mei….. Om dit gat te vullen gaan we jullie lege weekenden verluchtigen met twee corona-bestendige initiatieven:
 
- VAKO TV
- De VAKO-cup
 
VAKO TV behelst een serie webinars over uiteenlopende onderwerpen. Deze webinars kunnen jullie vanuit je eigen leunstoel volgen. Hiermee kunnen we elkaar toch virtueel ontmoeten en lekker over zeilen praten. 

De eerste uitzending van VAKO TV gaat over 'Winnend Starten. Super leerzame tips en tricks over het starten uit de mond van meervoudig kampioen Hette van der Zwaag. Uitzending gemist? Hij is beschikbaar als download (Klik HIER) zodat je het kan terugkijken wanneer je maar wil.

Webinar 1

In de tweede uitzending was het onderwerp: Zeiltrim en boottrim... een uitzonderlijk boeiende presentatie van Menno en Marcel. (Klik HIER)

webinar 2

In de derde webinar geeft Henk Plaatje een uitleg over de wedstrijdregels aan de hand van een aantal video's en komen enkele specifieke protestsituaties aan bod. (Klik HIER)
 
Webinar 3
 
 

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)