Meer over nieuwe site

Meer over nieuwe site

De nieuwe website van de Valkenklasse is op vrijdag 17 juni 2011 online gegaan. Het 'live' gaan is een bekroning van een intensieve samenwerking tussen de portal commissie, het bestuur en de bouwers van de site.

Nadat de portal commissie (Henry van Haagen, Frank Havik, Sandra van Riet, Jacques van Schie, Lex Keller en Tim Jongepier) de eisen voor de nieuwe website hadden opgesteld is het snel gegaan.

Het VAKO bestuur gaf groen licht voor de bouw en de financiering is overgenomen door vijf sponsoren. Zij zijn de komende twee jaar hoofd websponsor van de site. U ziet deze sponsoren in het rechter menu van de homepage vermeld.

Daarna was het woord aan de bouwers. Frank Havik van Communicatie Raad & Daad en Marco Corro van Zoccolo webdesign zijn met de ontwikkeling van de site aan de slag gegaan. Uitgangspunt was daarbij de 'look and feel' van de oude site. Nu twee maanden later ligt het resultaat aan u voor.

Marco Corro:"Bij de ontwikkeling van de Valkenklasse website hebben wij samen met Frank Havik gekeken wat  de doelstellingen zijn. De eisen waren door de portal commissie goed uitgewerkt. Daarom was het mogelijk om snel met een "plan de campagne" te komen en de huidige site te ontwikkelen."

Een totaal vernieuwde website met onder de motorkap de laatste snufjes op het gebied van webdesign. Frank Havik: "mijn filososfie in gebruikersgemak is om de onderwerpen zo makkelijk mogelijk te vinden. Het liefst binnen twee klikken. Maar uiteindelijk is het gelukt de meeste onderwerpen binnen één klik te benaderen. Ik ben nieuwsgierig hoe de leden het gebruik van de site ervaren."

Hoe navigeer je door de site

Het is eigenlijk heel simpel. U moet op twee dingen letten. De knoppen in het Hoofd menu aan de bovenkant kunt u aanklikken. In het scherm verschijnt de tekst over het betreffende onderwerp. Tegelijkertijd opent aan de rechterkant een submenu. Van daaruit kunt u met één klik alle onderwerpen onder dit submenu item benaderen.

Laten we er een voorbeeld bij pakken. Als u met de muis boven het menu item evenementen gaat staan verschijnt er een uitklapmenu.

U klikt één van de evenementen aan en tegelijkertijd opent zich aan de rechterkant een sub menu. U kunt vervolgens stuk voor stuk alle evenementen met één muisklik openen. Om info van komende wedstrijden op te zoeken of uitslagen te raadplegen.

Indien u er toch niet uit komt stel dan uw vraag hieronder. Bij reacties kunt u onder het onderwerp uw mening of vraag kwijt. De werking is gelijk aan het oude forum, maar dan gekoppeld aan een artikel. Komt u er nog niet uit, wij helpen u graag verder.

 

Comments (5)

 • Menno Huisman

  Menno Huisman

  17 juni 2011 at 10:08 | #

  Ziet er goed uit! Scherpere beelden en overzichtelijker. Mooi werk mannen!

  reply

  • Frank Havik

   Frank Havik

   17 juni 2011 at 10:10 | #

   Menno, Dank je wel! Frank

   reply

 • Eddie Griepsma

  Eddie Griepsma

  19 juni 2011 at 21:02 | #

  Ik ben zeer prettig verrast! Bijzonder goede site! Mijn complimenten aan hen die dit gemaakt hebben.
  Groet, Eddie

  reply

 • Henk van Beest

  Henk van Beest

  01 februari 2013 at 19:11 | #

  Ik wilde het post adres wijzigen maar kom als ik op profiel klik op mijn advertentie's. Hoe kan ik dit wijzigen?

  reply

  • Frank Havik Webmaster

   Frank Havik Webmaster

   02 februari 2013 at 14:29 | #

   Beste Henk,

   Het bestand moest worden geupdate. Dat heb ik zojuist gedaan. Je kunt je gegevens weer bewerken. Succes, Frank Havik

   reply

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)