NK blog dag 2

NK blog dag 2

Update dag twee! We hebben een volwaardige werkdag op het water achter de rug, en kregen vandaag waar voor ons inschrijfgeld. Er zijn vier uitdagende potten verzeild, en ik ben bang dat ik de huidige stand van het klassement hier niet uit het hoofd kan oplepelen.

Behalve de essentie, want die is eenvoudig: de 45 kan in theorie al weer op de trailer staan: Menno Huisman en Marcel van der Kooi zijn een klasse apart en zeker van de eindzege. Hoe verliep deze dag in het Talentenjacht; leuk, spannend, zenuwslopend, onder andere…

Vooral de derde wedstrijd was ten dele een ontzettende drijfpartij, terwijl Carlijn in de vierde zelfs weer even de draad in kon: overall was het een dag voor de lichtweer en plassen specialisten: wij hadden de boot vandaag beter op stoom dan gisteren, en konden ons wat vaker voorin melden.

Uiteraard hebben we op alle fronten nog bij te schaven, maar we voeren onder andere een 15de plek en waren tweemaal in de top10 bij de eerste boventon, en dat maakt het nogal leuk varen!

Daarna zijn we op de kant zojuist getrakteerd op een uiterst goed georganiseerde barbecue, dus onze dag kan niet meer stuk; rozig en voldaan op weg naar dag drie..

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)