NK blog dag 3

NK blog dag 3

Voor de laatste maal, terwijl het talentenjacht al weer warm en droog in de schuur staat; een NK update op dit blog. Over onze prestaties vandaag kunnen we kort zijn; iedere wedstrijdzeiler kent dagen die je graag snel wil vergeten, zo ook vandaag.

De laatste pot hadden we al een tamelijk donkerbruin vermoeden vals gestart te zijn bij de pin, en inderdaad; OCS op het bord: dat was zo’n beetje onze dag.

Uiteindelijk vielen we toch in de prijzen; we zijn een soort hoofdconsumenten van de Valkenklasse sponsoren geworden, want werden als ‘snelst stijgende in het rechter rijtje’ of iets vergelijkbaars getrakteerd op twee spraytops gesponsord door Dekker Watersport. Top!

Na wat goede verhalen (kunnen we die tops ruilen tegen dat valkenbitter?!) gebeurde waar iedereen voor gebleven was; de heersers van het evenement gingen het water in, dit blijft een fantastische traditie.

Aan de pannenkoeken moeten we zo maar eens de balans gaan opmaken. We hebben zaterdag in ieder geval heel erg lekker gevaren, maar ook af en toe minder gepresteerd dan eerder.

Er is nog een hoop te leren over walletjes, starten, en de versnellingbak van de Valk. Wat de organisatie van het NK betreft (en het klasse bestuur!); niets dan lof! Datzelfde geld voor de zeker ook voor de valkenzeilers; top, behalve die paar boefjes, maar die pakken we de volgende keer wel! Tot ziens!

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)