VALK4YOU

 
 
valk4you

VALK4YOU!

Maak kennis met de mooie zeileigenschappen van de valk en proef de goede sfeer in de Valkenklasse. VALK4YOU! is een nieuw initiatief van de Valkenklasse Organisatie.

 

Wat houdt dit in?

 Valk 292 is een complete wedstrijdvalk die ons is geschonken voor voormalig valkenzeiler Lex Keller. Naast het succesvolle Talentenjacht, die het hele seizoen beschikbaar is voor een geselecteerd talententeam, is nu de Valk 292 beschikbaar voor ervaren (wedstrijd)zeilers die willen proeven aan het varen met dit type.

 

Wat is het doel?

 Kennis laten maken met onze geweldige zeilklasse door "zomaar"en zonder veel kosten eens te snuffelen aan het wedstrijdzeilen door met "jouw eigen"Valk 292 te gast te zijn bij een van de vele evenementendoor heel Nederland. Alles in goed overleg en tegen geringe kosten.

 

Hoe is Valk 292 uitgerust?

 Deze valk is een 100% wedstrijdboot dus compleet en competetief met o.a. goede zeilen, trapezebroek, spinaker, overloop en allerlei trimmogelijkheden. Deze boot is uiteraard verzekerd voor deelnamen aan wedstrijden, staat op een prima trailer met oplooprem (750 Kg  dus rijbewijs B)

 

Welke eisen stellen we? 

  • (wedstrijd)zeilervaring van schipper en bemanning
  • Bereid zijn borg te betalen (eigen risico verzekering)
  • Alles in goed en tijdig overleg
  • Maak achteraf eventueel een verslag voor de website en/of het Valkennieuws

 

Kijk voor het overzicht van de evenementen op onze wedstrijdkalender.

 

Heb je zelf interessen of ken je iemand met interesse of heb je een idee voor het inzetten van Valk 292 bij een evenement? Of wil je zomaar maar een overleggen met ons, stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@valkenklasse.nl en we zullen direct reageren.


 
(VALK4YOU!, een initiatief van de Valkenklasse Organisatie)