Talentenjacht

 
talentenjachtstill

Talentenjacht info

Bijna iedere zeiler in Nederland heeft wel eens in een Valk gezeild. Misschien wel begonnen in de Poly valk op de zeilschool.

Velen zullen de mooie gestyleerde zwarte Valk in het grootzeil direct herkennen. De Valk is in 1939 op verzoek van Bruynzeel ontworpen door E.G. van der Stadt. Kort daarna werd de Valk door de Bruynzeel Fabrieken in productie genomen. De Valkenklasse werd  zo’n 25 jaar later opgericht - in 1967.

De Valkenklasse biedt jonge wedstrijdzeilers de mogelijkheid om een jaar lang in ons Talentenjacht te zeilen, Valk 791 is een snel wedstrijdschip dat goed mee kan varen voorin het wedstrijdveld.

 

Nieuw talententeam?

HEB JE ZIN OM EEN SEIZOEN VALK TE ZEILEN IN EEN TOPSCHIP?

Ben je een fervente zeiler en wil je wedstrijdzeilen op hoog niveau? Dan is het Talentenjacht van de Valkenklasse je kans!

Valk 791, is een goed uitgerust schip dat zich met de top van de klasse kan meten. Het talententeam kan een seizoen lang wedstrijdzeilen met Valk 791. 

Je komt in aanmerking voor het Talentenjacht als:

  • je ervaring hebt met wedstrijdzeilen
  • je zelf geen mogelijkheid hebt om in een Valk te gaan varen;
  • je bereid bent als team een eigen bijdrage van €500,- te betalen, die je retour ontvangt bij aanschaf van een eigen Valk binnen 2 jaar na het Talentenseizoen.

Natuurlijk verwachten wij ook dat je je ervaringen met anderen deelt! Lees  Lees ook het verhaal over het concept van het Talentenjacht op pagina 110-117 in het Jubileumboek 75 jaar Valk.

De Valkenklasse organiseert hiernaast enkele malen per jaar een bemanningendag voor aankomende wedstrijdzeilers, ook een perfecte manier om de Valk echt te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar ofni.[antispam].@valkenklasse.nl