Valk 292 heeft nieuwe eigenaar!

 

Valk 292 heeft nieuwe eigenaar!

Geplaatst op 09-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Goed nieuws!

 

In samenwerking met het bestuur van GWV Elfhoeven, vertegenwoordigt door de voorzitter Robert van der Bruggen en het bestuur van de VAKO is de Valk 292 nu eigendom van Elfhoeven.

 

Op de Elfhoeven is weer een Valkennest ontstaan. Vorig jaar melde twee andere bestuursleden en valkzeilers Lukas en Senne zich met de vraag of de talentenboot nog beschikbaar was. Dit was niet meer het geval en het VAKO-bestuur had toen al besloten om afscheid te nemen van de promoboot Valk 292, Valk 4 you!. Als bestuur hebben wij toen aangegeven dat wij deze Valk wilden schenken aan Elfhoeven, maar wel als doel om deze in te zetten voor het stimuleren van jonge talenten in de Valk.

 

Hier is ontzetten enthousiast op gereageerd. Zaterdagochtend is de Valk in bijzijn van alle deelnemers officieel overgedragen aan Elfhoeven. Er zijn zelfs al 4 talenten die dit jaar de Valk 292 gaan varen.

Tijdens de Paashaaswedstrijden heeft de Valk 292 op zaterdag niet gevaren maar is Roel Houbolt, één van de talenten, ingestapt tijdens de tweede wedstrijd bij Valk 81.

Dit smaakte naar meer en wilde heel graag zondag dan wel starten met de Valk 292. Zondag had hij ook zijn bemanning paraat, Sterre Groot maakte samen met Roel de eerste meters in de Valk.

 

Dus nu ook een talentenjacht in Reeuwijk. Namens de Valkenklasse wensen wij de talenten en Elfhoeven veel succes met Valk 292.